Hoe vertel jij het Kerstverhaal?

 

In gesprek met je (klein) kind of leerling: Julie kennen waarschijnlijk allemaal het kerstverhaal. Je hoort de verhalen en ergens blijft er iets van hangen. Wat weet jij ervan en hoe vertel jij het verhaal? Daar zijn wij benieuwd naar. En waarschijnlijk zal het je zelf verrassen hoe je het zelf beleeft.

Hier heb je een boekje waarin je dat zelf kunt schrijven.

Gebruik de 24 plaatsjes om elke dag van de advent een stukje van dat verhaal te vertellen. Begin op de eerste dag van de advent. Veel plezier!

Advent

Advent staat voor: komst, verwachting, voorbereiding op de geboorte van Christus.
Iedere geboorte vraagt voorbereidingen: alles moet klaargemaakt worden voor deze blijde gebeurtenis. Ga met de kinderen in gesprek en laat ze voorbeelden geven.

In de adventsperiode zitten 4 zondagen waarop steeds 1 nieuwe kaars aangestoken wordt van de adventskrans. Er komt steeds meer licht, duidelijkheid, vreugde.

Zakelijke info

Dit project biedt ouders/opvoeders een mogelijkheid om hun betrokkenheid vanuit onze christelijke traditie over te brengen op onze (klein)kinderen, in de leeftijd van 7-12 jaar. Het reikt handvatten aan om zelf aan de slag te gaan.

Dit project is ontstaan uit een samenwerking tussen Petra Kromeich (moeder, oma en onderwijzeres) en Brigida Almeida (illustrator).

 

Prijs is €7,50 per pakket. Bij meervraag prijs in overleg.

Inhoud pakket: Stickervel met tekeningen, miniboekje, pen en een korte handleiding.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u geïntereseerd in het boekje van de Kerstvertelling De Herberg. klik hier

Bent u geïntereseerd in Kerstkaarten klik hier